Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

...Η ιστορία της (no1)...

 
 ...Σηκώθηκε το πρωί, στο στόμα της είχε ακόμη την πικρή γεύση των όσων άκουσε εχθές! Μια γεύση που έφτανε μέσα στα σωθικά της και την μόλυνε! Δε μπορεί να είναι αλήθεια σκέφτηκε και τσίμπησε το μάγουλο της να σιγουρευτεί! Ήταν αλήθεια όμως όλα όσα φοβόταν, όλα όσα απέφευγε ήταν εκεί και της ζεμάτιζαν τη ψυχή!
    Σηκώθηκε από το κρεββάτι νωθρά, θολωμένη ακόμη από τις χιλιάδες σκέψεις, ζήτημα αν είχε καταφέρει να κοιμηθεί μια ώρα! Όταν στυλοβάτησε στα πόδια της κόντεψε να πέσει, ίσα που πρόλαβε να κρατηθεί από τη καρίνα του κρεβατιού. << Και δεν έπεφτα να ησυχάσω;>> σκέφτηκε! Είχε συνηθίσει να πέφτει όλη της τη ζωή, να βρίσκεται σκυμμένη στις ορέξεις του καθενός που ερχόταν να απομυζήσει ότι υπήρχε μέσα στη τρυφερή της ψυχή! Κι αυτή όλο έδινε, έδινε, δε χαλούσε χατίρι ποτέ σε κανέναν!
   Πολλές φορές τα βράδια, όταν καθόταν μόνη της στη μοναξιά του μικρού σαλονιού της πίνοντας ένα ποτηράκι φτηνό καμπερνέ, μονολογούσε τα ονόματα όσων είχε δώσει ένα κομμάτι από τη ψυχή της! Μπορεί να της έπαιρνε καμιά ώρα να τα απαριθμεί και πάλι ξεχνούσε κάποια. Έπειτα όταν προσπαθούσε να θυμηθεί τα ονόματα αυτών που της είχαν δώσει αυτηνής, γιατί δε της ερχόταν ούτε ένα; Κι αυτό το ένα ποτηράκι καμπερνέ γινόταν τρία και τέσσερα!
    Έτσι με αυτές τις σκέψεις πέρασε το πρωινό της και πλανιόταν σαν την άδικη κατάρα μέσα στο μικρό της σαλονάκι...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pote eipame oti tha grapseis ayto to vivlio pou tha pao na to dimosieyso .. e e kalh m filh ???

h gnosth agnosth filh s :p

Katerinanina είπε...

ανωνυμη φιλη μου σε αγαπω! σημερα εκανα την πρωτη συγραφικη προσπαθεια, δεν ειχα κατι στο μυαλο μου, απλα εγραφα οτι μου' ρχοταν! μολις γραψω το 1ο κεφαλαιο θα στο στειλω να το διαβασεις πριν συνεχεισω!!!

serenata είπε...

Μη στενοχωριέσαι Κασατερινάκι.
Θα περάσει κι αυτό...
Θα έρθει ο πρίγκιπας!
Οταν δίνεις τόσο κάποια στιγμή η ζωή σου δίνει πίσω.
Κύκλος είναι γλυκιά μου:))

Hengeo είπε...

Αυτός ο "λογαριασμός" το σηκώνει το ποτό, μπορεί όμως να γίνει και αιτία αναθεώρησης..

Καληνύχτα :)

spyros Κ είπε...

και μετα ξυπνησες.....